10è Aniversari del BLOCDEPARES!!!!

El poder de la lectura. Un post d’Isaac Cortès.
29 / gener / 2021
Ja tenim guanyadors/es del 10è aniversari del Blocdepares
13 / març / 2021
JA EN PORTEM 10 I SEGUIM !
Com passa el temps ¡!!! BLOCDEPARES està d’aniversari, un aniversari molt especial ja que fem 10 anys ¡!!!!! 10 anys al vostre costat comptant amb el vostre suport ¡!!!
Sembla que fos ahir quan vàrem començar aquesta bonica historia, sembla que fos ahir quan el Toni ens va demanar de formar part d’aquest projecte en el que l’objectiu era, es i serà compartir tota la nostra experiència i coneixements que hem adquirit en els cursos de monitors, a l’escola i en tots els àmbits de la vida amb la gent que vulgui rebre’ls com un recurs que suma al nostre dia a dia
Sempre l’objectiu que hem perseguit aquests 10 anys ha estat simplement COMPARTIR el que ens arriba amb tots vosaltres no amb l’afany de demostrar res sinó amb la única MOTIVACIO  de ser útils per algú començant per nosaltres mateixos
I fins aquí, hem sumat 10 anys que es diu ràpid però que dia a dia son moltes entrades, moltes hores DEDICADES al bloc i que ens han compensat sobradament amb la felicitat de veure la resposta de la gent, la fantàstica resposta de la gent sent un bloc de referencia per moltíssimes persones que CONFIEN en nosaltres cada vegada que llegeix els nostres articles.
A tots i totes vosaltres nomes us podem dir 10.000 GRACIES per ser-hi, per donar-nos motius i ganes per continuar i per ser el motor d’aquest projecte ! Sense vosaltres no seria possible però el més important es que aquest bonic projecte fet realitat NO TINDRIA SENTIT !
Fent una miqueta de memòria, durant aquests 10 anys hem fet de tot. Hem penjat articles, vídeos recomanacions, reflexions de gent especialitzada i col·laboradores i ho hem fet gaudint de cada entrada que hem penjat. Si ens fixem en les 10 entrades més vistes, ens adonarem que la majoria són aspectes que ens preocupen a EDUCADORS I EDUCADORES ja sigui en matèria de pedagogia o sigui amb recursos per compartir en família o a l’escola.
Us afegim una primera infografia perquè veieu quines son les 10 entrades més vistes, entre les que m’agradaria destacar articles com 25 maneres de preguntar als teus fills com ha anat a l’escola o els reis mags son de veritat, dos entrades que ens han canviat l’enfocament de moments molt importants de les nostres vides !!!!
Clica a sobre cada entrada per poder tornar a llegir-la.

Si fem un repàs de les estadístiques del bloc  veurem que hem anat creixent lent però de forma constant i que en 10 anys hem arribat a 185.263 visites !!!!!!!! Si ens ho haguessin dit al principi no ens ho hauríem cregut !!! 1750 amics al Facebook, 168 seguidors a Twitter, 194 seguidors a Instagram i 2.365 subscriptors al bloc. GRACIES DE NOU !!!

Finalment ens agradaria acabar dient-vos que això nomes es un punt i seguit. Si, hem fet 10 anys i esperem fer-ne una quants més al vostre costat compartint tot allò que us preocupi o us interessi perquè darrera de totes aquestes xifres hi ha PERSONES amb qui volem continuar compartint tot el que tinguem.
Ens agradaria celebrar aquest aniversari d’una manera molt especial i per això us convidem a un concurs a Instagram i Facebook. Farem un sorteig de 3 regals juganers a les xarxes!!! Que heu de fer ? doncs a qualsevol de les dues plataformes us demanem:
  1. Posar m’agrada a una de les nostres publicacions
  2. Fer resposta afegint #10anysblocdepares i anomenant alguna persona amb qui compartiríeu blocdepares
Estimats i estimades seguidores de BLOCDEPARES, GRACIES PER SER-HI I PER FER-NOS SABER QUE BLOCDEPARES ES TAN NOSTRE COM VOSTRE!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *