Noves col·laboracions al Blocdepares: Pere Casas

Noves col·laboracions al Blocdepares: Isaac Cortès
27 / novembre / 2020
VIII FIRA DEL JOC I DE NADAL A BERGA ! JUGUEM EN TEMPS DE PANDÈMIA!
1 / desembre / 2020

Comencem la setmana anunciant-vos una nova col·laboració al Blocdepares. Pere Casas, coach, educador i orientador personal, especialitzat en joves i adolescents, també formarà part de la secció Psicologia & Coaching. Us deixem amb la seva carta de presentació. Benvingut al Blocdepares !!!!!!!

 

Bloc de Pares

Em dic Pere Casas, durant l’adolescència em va costar trobar el meu lloc en el món, això hem va portar a no prendre decisions, a estar perdut, no saber qui era i ni què volia ser.

Degut a aquesta falta de decisió, vaig deixar que altres escollissin el meu camí, això hem va portar a treballar durant 27 anys en el negoci dels cotxes, dins meu una veu hem deia que aquell no era el meu lloc i, com molts fem, no la vaig escoltar, això et porta a passar adormit per la vida, fins que un bon dia l’ansietat i l’estrès truquen a la porta. Diuen que naixem dos cops, el dia que arribes al món i el dia que despertes.

 

Ara sóc coach, educador i orientador personal, especialitzat en joves i adolescents.

El meu projecte és L’Aprenent, faig sessions individuals i grupals, coaching&Natura, tallers, formacions i xerrades de creixement personal, gestió de les emocions, gestió de l’estrès i mindfulness, extra escolars per escoles i instituts utilitzant la metodologia de les dinàmiques i el joc com a forma d’aprenentatge, de transmissió de valors i de canvis d’actitud.

Des de l’any 1989 sóc voluntari del grup de Colònies a Borredà com a monitor i director d’activitats de lleure, on estic aportant tots aquests coneixements al centenar d’adolescents i la cinquantena de monitors que té l’entitat.

La meva passió és ajudar i acompanyar a les persones per que tinguin l’oportunitat de descobrir-se, sobretot als més joves en aquesta etapa de vida plena d’emocions i decisions.

Al Bloc de Pares vull aportar l’experiència en primera persona, una mirada fresca, somiadora, rebel i sense prejudicis, com la que tenen els joves quan miren el món.

 

@laprenent8

pere@laprenent.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *