“Coach Carter”: una pel·lícula sobre els valors de l’esport

“Volia saber qui era el meu fill”. Una entrevista per reflexionar.
9 / novembre / 2020
Noves col·laboracions al Blocdepares: Isaac Cortès
27 / novembre / 2020

Si durant aquest dies de confinament ja heu vist totes les sèries i no sabeu quina pel·lícula veure, des del Blocdepares us fem una recomanació: Coach Carter, o també traduida com a “Juego de honor”.

Una pel·lícula sobre bàsquet però que es pot extrapolar a tots els altres esports. Per poder jugar a l’equip que entrena Kevin Carter, no només s’ha de saber jugar bé al bàsquet, sinó que s’han de treure bones notes als estudis.

Per tots els pares, mares, fills i filles esportites i entrenadors de qualsevol esport.

La trobareu a totes les plataformes: Netflix, Amazon Primer, Apple TV,…

Coach Carter - Wikipedia

Basada en fets reals, Coach Carter és la història d’un entrenador que pretén educar als seus jugadors mitjançant la pràctica i competició del bàsquet. A l’institut de Richmond, un barri nord-americà de classe social baixa, es barregen joves de diferents races i cultures. Allà les expectatives de futur més probables són la presó o la vida al carrer. En aquest context, Ken Carter entrenarà als seus jugadors exigint-los un gran esforç físic per jugar bé i guanyar, però alhora implantarà unes normes i una disciplina que afectarà també als estudis. Carter pretén que tots els jugadors assoleixin un mínim de formació que els garanteixi alguna sortida professional o el pas a la universitat. Per aquesta raó adoptarà mesures poc ortodoxes que el portaran a enfrontar-se a tota la comunitat educativa (alumnes, professors, pares i directius).

Aquí podeu veure el documental de la història real:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *