“Volia saber qui era el meu fill”. Una entrevista per reflexionar.

Debat: “Freaky Hoody” un professor especial.
5 / octubre / 2020
“Coach Carter”: una pel·lícula sobre els valors de l’esport
11 / novembre / 2020

“Volia saber qui era el meu fill”. Amb aquesta frase tant contundent, es presenta l’entrevista que Anna Galí ha fet al programa Islàndia de RAC1, per presentar seva exposició “Time on quaaludes and red wine”, que ens servirà per preguntar-nos que coneixem realment nosaltres dels nostres fills i filles?

El març del 2017 van trobar mort per sobredosi el Tomeu, un estudiant d’enginyeria biomèdica de 18 anys, a la seva habitació d’una residència universitària a Barcelona. La seva mare, la fotògrafa Anna Galí, no sabia res de la seva addicció. Va decidir accedir al seu mòbil, portàtil i xarxes socials per intentar descobrir aquesta part desconeguda del seu fill.

No us perdeu aquests 22 minuts intensos de conversa entre Albert Om i Anna Galí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *