ÀGORA BERGA: AGNÈS BOIXADER I EL VIRUS DE L’ODI!

Nou projecte Imagic Vlog! Contes explicats en diferents idiomes!
29 / maig / 2020
L’art de jugar amb la Cia de Jocs Anònima: Perquè sempre jo?
3 / juny / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares,

Avui compartim amb vosaltres un projecte que s’ha engegat amb el confinament i que són una sèrie de vídeos que Berga ( impulsat per l’Ajuntament de Berga) ha impulsat sota el segell de Àgora Cultural Berga (la resistència), i que són vídeos de gent que han tingut o tenen relació amb el Berguedà .Àgora cultural Berga’, neix amb la voluntat de posar en valor el patrimoni de la nostra ciutat, convertint-se en un espai de divulgació, reflexió i coneixement.

Berga posa en marxa la iniciativa ‘Àgora. La resistència’ per difondre el passat històric de la ciutat durant el confinament

Àgora. La resistència’. Aquest és el nom de l’últim projecte impulsat per l’àrea de Patrimoni Cultural i Museus de l’Ajuntament de Berga. Es tracta d’una iniciativa nascuda durant el període de confinament i que té la voluntat de continuar divulgant la història i el patrimoni de la ciutat…

Anirem compartint capítols que creiem que són interessants i per aquest motiu, ens estrenem amb la Agnès Boixader , La professora d’història, que  parla sobre els efectes del virus de l’odi i com la història pot convertir-se en una eina de construcció de ciutadania.

 

Gaudiu de l’espai Àgora cultural Berga!!!

foto encapçalament: Katharina Biber en Pixabay

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *