Nou projecte Imagic Vlog! Contes explicats en diferents idiomes!

L’art de jugar amb la Cia de Jocs Anònima: Raj el joc de cartes!
27 / maig / 2020
ÀGORA BERGA: AGNÈS BOIXADER I EL VIRUS DE L’ODI!
1 / juny / 2020

Estimats i estimades seguidores de blocdepares !

Avui tenim el plaer de presentar-vos un projecte que ha nascut fa molt poc i que la nostra amiga Judit ens ha fet arribar perquè el compartim amb vosaltres ! Es tracta de Imagic Vlog, un canal de Youtube on trobareu contes gravats ideals per moments de tranquilitat amb els vostres fills i filles !

Seguidament us presentem el projecte explicat per Helena Colomé, una de les creadores!

Us vull presentar una pàgina de YouTube que acabem d’estrenar: “Imagic Vlog”
Som una associació familiar amb professionals de l’educació, el teatre i les arts visuals. Aquests dies de confinament ens va sorgir la idea d’entretenir als més petits de la casa. El projecte ha anat madurant fins avui i, encara segueix en creixement.

Oferim una pàgina de contes infantils, amb la peculiaritat que els nens NO hi trobaran imatges, només la veu del narrador, dels personatges i efectes de so, i això, entenem que és un repte, però està intencionalment pensat per estimular la imaginació, ja que creiem que els nostres menuts estan força acostumats a un món exageradament visual (TV, videojocs, ordinador, etc…).

És important remarcar que al final de cada conte també s’inclou un apartat d’activitats, com dibuixos i jocs teatrals inspirats en la història que acaben d’escoltar, per desenvolupar la part imaginativa i creativa dels nens.
Com ja he comentat tenim la intenció de seguir desenvolupant aquest projecte, amb personatges divertits, una càpsula didàctica i apartats interactius.

De moment us oferim un conte nou cada setmana, en català, castellà i anglès.
Si us interessa aquesta proposta i coneixeu més gent que pugui disfrutar-la, si us plau entreu a la nostra pàgina, on podreu subscribir-vos i gaudir d’un conte nou, amb les diferents activitats, cada setmana.+

Aquí teniu un dels enllaços al conte dels 3 porquets en anglès!

Si voleu veure la resta i apuntar-vos al canal, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

https://www.youtube.com/channel/UCZJE-gnh0JZWOtZpAoTGZmg

Des de blocdepares estem segurs que triomfarà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *