L’art de jugar amb Cia de Jocs Anònima! Fantasma VS fantasma de Alex Randolph

Que és l’èxit?…Reflexions amb Xavier Valls
18 / maig / 2020
Viatges d’estar per casa! Qui ha dit que no podem viatjar?
22 / maig / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares !

A partir dels propers dies compartirem amb tots i totes vosaltres una sèrie de vídeos que realitza Òscar Garcia, membre de la associació Companyia de Jocs Anònima, coneguda per fer difondre el joc arreu d’on van i de la qual és molt recomanable que visiteu el seu bloc per veure que fan !!!!

En aquest cas però el que compartirem son una sèrie de vídeos que ha fet durant aquest temps de confinament per explicar jocs i en la majoria dels casos, la manera de fer-los a casa amb material d’estar per casa !

Esperem que gaudiu amb aquesta sèrie de BRICOJOCS on demostrarem que podem jugar amb ben poca cosa o si més no amb material que tenim al nostre abast!

En aquest primer capítol, compartim el joc Fantasma VS Fantasma, original del gran creador Alex Randolph i en el que nosaltres l’hem fet amb càpsules de Nespresso i cartró ! De ben segur que jugareu molt a un joc molt interessant !!!!

 

Qui no sap que fer… a jugar!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *