ADDICTES AL MÒBIL: MOLT MÉS DEL QUE CREIEM!!!!

No pots caure-li bé a tothom!
1 / maig / 2020
EXPOSICIÓ VIRTUAL #ExpoRenovaJoguines !!!
6 / maig / 2020
Show all
foto de Gerd Altmann en Pixabay

foto de Gerd Altmann en Pixabay

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares!!!!

Avui us volem convidar a veure el capítol  “addictes al mòbil” del programa NO POT SER dirigit i presentat pel periodista Jordi Basté i emès el passat diumenge 5 d’abril per TV3 ! Us recomanem que visiteu TV3 a la carta i mireu el programa AMB ATENCIÓ TOTAL ( sense altres dispositius a la sala) amb tota la família i especialment amb els i les joves de la casa.

Que el mòbil forma part de la nostra vida no és una novetat! Que el mòbil és una extensió més del nostre dia a dia tampoc és una novetat ! Que el nostre mòbil és una eina que utilitzem per socialitzar-nos tampoc és cap novetat !

 

Que ens va sorprendre?  El que varem descobrir veient el programa és la nostra ALTA VULNERABILITAT davant els canvis i els avenços en la tecnologia i com nosaltres TENIM EL PODER per frenar aquesta espiral en que ens hem instal·lat com si no poguéssim fer-hi res! Alguns del mateixos creadors de tecnologia com la persona que va crear el “scroll infinit” es penedeix de no haver posat límits i de crear una tecnologia o aplicació tant addictiva !!!!

Ets dels que es lleva i el primer que fa és mirar el telèfon? Ets de les que se’n va a dormir amb el mòbil? Deixes de fer alguna activitat amb la família i amics pel mòbil? Escoltes música mentre fas una altra activitat amb el mòbil?

Siguem sincers amb nosaltres mateixos perquè si volem que el mòbil no sigui aquell “alien” que redueix la nostra capacitat de fer activitats sense el mòbil, som els primers que necessitem reconèixer la nostra addicció! Per salvar els nostres infants primer cal salvar-nos nosaltres !

Per tots aquests motius us convidem a veure el programa !Sabem que pot ser un xoc perquè per a nosaltres ho ha estat però creiem que encara hi som a temps i que podem canviar certs hàbits per reduir aquesta dependència al mòbil i gaudir de moltes altres activitats que ens ofereix la vida.

 

Des de blocdepares no volem donar lliçons perquè som els primers que reconeixem l’addicció al mòbil pero si creiem que és la nostra responsabilitat compartir aquests tipus de continguts per si d’aquesta manera podem ser més feliços !

Foto encapçalament :  Gerd Altmann en Pixabay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *