No pots caure-li bé a tothom!

Si us agrada llegir, compartiu la història amb Sapiens.cat
27 / abril / 2020
foto de Gerd Altmann en Pixabay
ADDICTES AL MÒBIL: MOLT MÉS DEL QUE CREIEM!!!!
4 / maig / 2020

Benvolguts seguidors i seguidores de Blocdepares!

Avui us proposem una reflexió molt simple en el seu format ( és un article molt curtet) però que ens dona per fer reflexions molt interessants i que requereixen temps sobre els nostres comportaments amb el nostre entorn!

Aquest article  No pots caure-li bé a tothom és un article publicat al Diari d’Andorra en la seva secció ” el racó del psicòleg” del passat 9.03.2020 i  que ens ha fet arribar el nostre bon amic Enric!

En aquest article trobarem alguna reflexió en el sentit que No li podem caure bé a tothom, de fet ni ho hem d’intentar. És més, si ho fas és molt possible que t’hi deixis la salut. el fet de voler caure simpàtic a tothom i de estar sempre pendent del que diran els altres de nosaltres ens porta moltes vegades a un estrès evitable si arribem a la conclusió que a qui hauríem de caure bé és a la GENT QUE ENS IMPORTA, LA GENT QUE VOLEM QUE FORMIN PART DEL NOSTRE ENTORN !

Amb aquella gent que creguem que no “lliguen” amb nosaltres cal mantenir la cordialitat i el respecte però si no li caus bé, a vegades pot ser símptoma que vas bé!!

Si voleu accedir al article, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

No pots caure-li bé a tothom ( diari d’Andorra)

 

Que vagi bé la lectura en aquests dies en que tenim temps per moltíssimes coses !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *