Si us agrada llegir, compartiu la història amb Sapiens.cat

GESTIÓ DE L’ESTRÈS: FORMACIÓ DE LA ACEB BERGUEDÀ
24 / abril / 2020
No pots caure-li bé a tothom!
1 / maig / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares,

Creieu que la història és avorrida? Creieu que som grans per aprendre història? Doncs amb Sapiens.cat això s’ha acabat!

Avui us proposem que continuem amb el tema de la lectura i ens agradaria relacionar-ho amb una de les matèries escolars que més lliga amb la lectura com és la història. Lectura i història ho tenim a l’abast de tothom a través de la web d’una de  les revistes més importants del nostres país: Sapiens.

Sapiens és una revista dedicada a divulgar la història tan del nostre país com universal en petites píndoles sobre aspectes concrets de la història. El mètode divulgatiu de Sapiens fa que puguem conèixer la història d’una manera entretinguda i amb elements lúdics com enigmes o jocs.

Com a exemple us proposem un enllaç de la seva web que ens mostra el museu de l’Hermitage ( museu rus on hi ha un dels fons de peces més importants del món)  per visitar-lo virtualment!

3 MILIONS DE PECES A L’HERMITAGE

A més a més, Sapiens des de fa uns anys han elaborat la versió infantil de la revista anomenada el PETIT SAPIENS, ideal per aprendre i gaudir de la història des de ben petits amb molts jocs i curiositats sobre tot el que ens envolta.

Si voleu veure un tastet del Petit Sapiens, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

ELS TORNEJOS MEDIEVALS, JOCS DE CAVALLERS

Des de blocdepares sempre recolzem totes aquelles iniciatives que ens ajuden al nostre aprenentatge i creixement com a persones a tots els nivells i esperem que gaudiu d’aquesta!

 

Foto de l’encapçalament: Tumisu (  portal Pixabay)

Foto article: Sapiens.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *