APRENDREM A SER RESILIENTS: MIRADES AMB ÀNIMA!

EL CONTROL SOCIAL SERÀ UN DELS GRANS GUANYADORS DE LA PANDÈMIA
16 / abril / 2020
BERGUEDÀ O BARBÀRIE: JUGUEM DES DE CASA AMB TV BERGUEDÀ I ALBERT COLS!
17 / abril / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares !

Avui us proposem la lectura d’un altre article que ens aporta una visió positiva sobre el que ens està succeint aquests dies i que esperem que sumi com tota les resta d’articles i recursos que us fem arribar !

En aquest cas es tracta de l’article: “El virus que ensenyarà als nostres fills a ser resilients” publicat en el portal Mirades amb Ànima (de la Fundació laCaixa)  el passat 30 de març!

Us convidem a que visiteu la seva web i que feu els curiosos per conèixer una gent que es defineixen així:

Perquè una cosa passi, abans l’hauríem d’imaginar. ALMA neix com a mitjà de comunicació amb la finalitat de connectar totes les realitats socials i convertir-se en la xarxa social social. La nostra missió és aportar una nova mirada al present i al futur de la societat, a partir d’una veu optimista i diversa i de totes les històries que inspira la Fundació ”la Caixa”.

I tenim bones notícies: en aquest primer any de vida ALMA ha estat premiada amb un Laus d’Or a la millor plataforma editorial, un Plata al festival del Club de Creativos en les categories de digital, disseny d’interfície i experiència de l’usuari, a més del premi a la millor web a l’Educafestival 2018. Gràcies a tots els que heu fet possible que el fet social pugi al podi de l’interés comú.

Ara ja els coneixeu un miqueta més !

Respecte l’article, ens hem quedat amb algunes grans idees:

1.Les adversitats tenen la qualitat de fer-nos més forts. si sabem aprofitar les lliçons que amaguen darrera l’aparença d’infortuni

2.En cas de situació extrema tenim dues opcions: podem enssorrar-nos, desesperar-nos o bé aprofitar-ho per replantejar aspectes de la nostra vida, créixer emocionalment i teixir vincles més sans i forts entre nosaltres i la gent important del nostre entorn.

3.El virus ens pot ajudar a cultivar les nostres fortaleses, a practicar l’empatia i a comprovar que podem arreglar el nostre planeta si volem.

4. Podem compartir aquests aprenentatges amb els més menuts perquè tot i que puguin semblar ingenus, convé explicar que passa de manera veraç perquè puguin desenvolupar una habilitat imprescindible: la resiliència, definida com la capacitat que té una persona per a resistir i afrontar situacions traumàtiques per tal de “tornar” al nostre estat estàndard, a més també és l’aptitud de reaccionar positivament malgrat les dificultats

5. Podem compartir els moments que ens fa feliços a tothom i fomentar aquests moments aquests dies per fer feliços als nostres!

Si voleu llegir l’article sencer, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

APRENDREM A SER RESILIENTS: MIRADES AMB ÀNIMA!

 

Esperem que gaudiu d’aquest article i el compartiu amb qui estigueu !

Foto encapçalament: Imatge de jhfl en Pixabay

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *