La Oca de les Emocions: La Nau Espacial !

RECURSOS LÚDICS A CAVALL FORT !
14 / abril / 2020
EL CONTROL SOCIAL SERÀ UN DELS GRANS GUANYADORS DE LA PANDÈMIA
16 / abril / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares!

Avui us volem tornar a regalar un recurs en forma de joc ! Aquest cop és el senzill i més que conegut joc de la Oca convertit en un recorregut d’emocions i activitats que ens transporten i provoquen les emocions més bàsiques com: alegria, tristesa, amor, por, calma o ràbia !

Avui us regalem el joc anomenat “la Nau Espacial” que hem trobat al bloc que té per nom La Nau Espacial ( com el joc) i que és un bloc dedicat a l’educació emocional. En aquest bloc trobareu el arxiu PDF per descarregar el tauler de joc i amb les mateixes fitxes que un joc de la Oca podreu recórrer aquestes 20 caselles fent servir la imaginació i la creativitat per passar una gran estona!!!!

Si voleu accedir al seu bloc i veure tot el que fan, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

https://lanauespacial.com/

Segur que us ho passeu pipa jugant a la Nau Espacial en 10,9,8,7……

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *