RECURSOS LÚDICS A CAVALL FORT !

8 JOCS DE NAIPS TRADICIONALS PER GAUDIR A CASA!
13 / abril / 2020
La Oca de les Emocions: La Nau Espacial !
15 / abril / 2020

Ei, valents! Com porteu el confinament?

Sí, sabem que cansa moltíssim, això de quedar-se tants dies tancats a casa i no poder sortir al carrer… Però ho hem de fer per a protegir-nos i protegir els altres. No volem que el coronavirus s’escampi!

Per tal de fer que aquesta situació tan excepcional sigui una mica més entretinguda, a Cavall Fort i El Tatano hem preparat edicions especials de les revistes per a llegir en línia i un recull d’activitats que podeu anar fent aquests dies. Hi trobareu jocs, manualitats, experiments, receptes de cuina… Us podreu descarregar els pdfs lliurement i fer totes aquestes activitats a casa.

 

Pareu molta atenció, perquè cada dia penjarem alguna proposta nova!

 

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares!

Avui us proposem que visiteu la web d’una de les revistes infantils més importants del nostre país i que afortunadament ens acompanya des del 1961 oferint  tots els recursos que ens aporten ininterrompudament!

Té un valor incalculable la revista de Cavall Fort i tots els que hem crescut amb ella sempre ens quedarà una part d’ella a mesura que ens anem fent grans !

Des de blocdepares us recomanem que visiteu la seva web i consulteu totes els materials que tenen a la nostra disposició ja sigui en forma de còmics, jocs, contes, receptes, recomanacions, manualitats, etc…

En aquests dies especials de confinament, podeu accedir a diversos exemplars de la revista gratuïts i llegir juntament amb els vostres infants les aventures de la Rita Pinyada o fer una recepta de nius de xampinyons o resoldre els jocs i enigmes!

Si voleu consultar la web de Cavall Fort, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

EDICIÓ ESPECIAL DE CAVALL FORT NUMERO 1

Esperem que gaudiu ara i sempre de la revista Cavall Fort !

 

Fotografies: Cavall Fort a la xarxa

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *