8 JOCS DE NAIPS TRADICIONALS PER GAUDIR A CASA!

2 Jocs per jugar a casa: Gran bloc de jocs.org !
12 / abril / 2020
RECURSOS LÚDICS A CAVALL FORT !
14 / abril / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares !

Avui us oferim una doble entrada relacionada amb el  un dels recursos lúdics més importants com són els Naips ! Us mostrarem uns quants jocs i dos blocs on podreu descobrir molts més jocs de naips i que de ben segur que hi podreu jugar amb els de casa o quan tot això es “normalitzi” amb qui vulgueu i on vulgueu, ja que només necessiteu una baralla de cartes i algú més per jugar amb vosaltres!!!

 

 

En primer lloc us convidem a visitar el bloc de la Associació Companyia de Jocs Anònima, una gent que fa molts anys que es dediquen a promocionar i mostrar tot el patrimoni lúdic tradicionals i que conviden a totes les persones que participen de les seves activitats a jugar amb jocs tradicionals entre altres ! Si en voleu saber més del que fan, us convidem a visitar el seu bloc: https://jocsanonima.wordpress.com/

En aquesta entrada ens mostren uns quants jocs amb naips i ens conviden a buscar en el seu bloc alguns jocs més i a compartir jocs que se us vagin acudint !

Si voleu accedir al seu bloc, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

JOCS DE NAIPS AMB LA CIA DE JOCS ANÒNIMA

Seguidament us convidem a veure un vídeo de 9 minutets en el que ens explica els jocs de naips i possibles adaptacions de jocs actuals amb cartes de naips de sempre!

 

En segon lloc us volem recomanar l’entrada de Nati Bergadà en el seu bloc maresipares.cat en el que ens mostra 8 jocs de naips tots ells molt ben explicats, amb una introducció espectacular del que ens pot aportar jugar a cartes i sobretot un vídeo tutorial de cada joc !!!

El recull que ha fet la nostra bona amiga Nati és simplement ESPECTACULAR i per aquest motiu creiem que és imprescindible que visiteu el seu bloc i concretament aquesta entrada juganera ja que de ben segur que us donarà molt de joc i entendrem perquè és tant important compartir moments de joc amb les persones que estimem o amb qui vulguem compartir un moment de joc!

Si voleu accedir directament a la seva entrada ho podeu fer clicant el següent enllaç:

8 JOCS DE NAIPS AMB MARESIPARES.CAT

Avui creiem que és molt interessant que busqueu en aquestes dues referències del món lúdic i educatiu ja que són dues referències en el seu àmbit i que de ben segur us proporcionaran molt material per jugar i gaudir del joc!

Felicitats  tant a Nati Bergada com Cia de Jocs Anònima per la enorme tasca que realitzen sempre, no només aquests dies amb vídeos i recursos sinó tots els anys que porten promovent jocs i recursos educatius!!!!!

 

Foto: Hebi B. en Pixabay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *