JOCS DE LA OCA ADAPTATS AL CONFINAMENT

EL PRIMER SERÀ CARREGAR-SE D’ÀNIMS: ENTREVISTA A DAVID BUENO
10 / abril / 2020
2 Jocs per jugar a casa: Gran bloc de jocs.org !
12 / abril / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares !

Avui us proposem dos recursos lúdics i juganers que ens ha enviat la bona amiga Mònica i que son dos jocs, un és un joc de la Oca i l’altra un circuit, en el que es combina l’element lúdic del joc de recorregut amb uns daus i unes fitxes que ens podem fer a casa amb una sèrie de accions de tot tipus ( físiques i mentals) que posaran a prova les nostres habilitats i que ens dona molt de joc per passar grans moments amb els qui tinguem a casa!

En aquests dies en que no tothom té jocs de taula al seu abast, agraïm molt que ens arribin aquests jocs de taula adaptats i amb qui hi podem jugar tothom ja que el material que es necessita el tenim a totes les cases!!!

Seguidament podeu descarregar-vos els dos arxius pdf per imprimir el tauler:

JOC DE TAULA EF DES DE CASA

L’Oca del confinament

Per si de cas us heu quedat curts amb aquests dos jocs, us recomanem que visiteu la web de totnens, on trobareu 9 taulers de jocs de la oca amb diferents matèries per jugar!!!!! Si voleu visitar la web i veure els 9 taulers ho podeu fer clicant el següent enllaç: 9 taulers del joc de la oca

més endavant us oferirem algun recurs més d’aquesta pàgina perquè val molt la pena i tenen molts recursos per a infants!

A JUGAR!!!!!

Foto de l’article: Jesus Jarque

Foto encapçalament: Eduardo Taboada del portal Pixabay.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *