PINTA LA PINÇA: el projecte solidari de @pintalapinça !

COVIDRUN BERGUEDÀ:ACTIVITAT FÍSICA SOLIDÀRIA
5 / abril / 2020
DECÀLEG PER TREURE PARTIT DEL COVID-19
7 / abril / 2020

Estimats i estimades seguidores de Blocdepares!

Igual que la entrada que vàrem penjar ahir, avui us tornem a proposar una acció solidària anomenada PINTALAPINÇA i és un projecte solidari que han engegat el Jordi i l’Arlet en favor del #joemcorono i la investigació del COVID-19 . Creiem que és molt millor que us ho expliquin ells mateixos:

Iniciem aquest humil projecte sense cap més intenció que intentar recaptar diners que vagin íntegrament a la investigació del Covid19. No volem seguidors per gust, volem seguidors perquè cada seguidor signifiqui 1€ per donar a la investigació. Tan fàcil i tan difícil com això. Si saps d’alguna empresa, persona o institució que volgués i pogués ajudar… tan sols et podrem donar les gràcies! Seguirem lluitant amb la força de l’avi Joan des del cel i la lluita de la iaia Isabel des de l’hospital. Us estimem! ❤️

També us proposem que veieu la notícia sencera publicada a TV3 que explica el projecte amb un vídeo fet per la mateixa Arlet!

PINTA LA PINÇA A ccma

La nostra aportació es pot traduir en pintar pinces i enviar-les al seu instagram perquè algú vulgui apadrinar el seu projecte!

Si voleu saber més del projecte podeu fer-ho clicant el següent enllaç:

PINTALAPINÇA  

o a instagram: @pintalapinça

 

 

Des de Blocdepares us animem a pintar la pinça i compartir-la amb la xarxa !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *