Fem IOGA amb els nostres fills i filles amb maresipares.cat

✅ Bits, bytes i virus. Com la geopolítica, la tecnologia i la natura estan canviant el món!
3 / abril / 2020
COVIDRUN BERGUEDÀ:ACTIVITAT FÍSICA SOLIDÀRIA
5 / abril / 2020

Estimats seguidors i seguidores de Blocdepares,

Aquesta setmana passada ja us vàrem presentar un bloc de recent creació anomenat maresipares.cat i creat per Nati Bergadà.

Ja vàrem comentar que era un bloc espectacular en molts sentits però sobretot en el fet que cada pocs dies penja continguts molt interessants per gestionar el nostra temps “lliure” !

Aquest cop us recomanem de totes totes que entreu al bloc i us endinseu en un recurs en que Blocdepares creu molt fermament com és el IOGA, una filosofia de vida que ens pot ajudar a viure els dies de confinament i que ens pot ser molt útil en el nostre dia a dia. És una pràctica que podem compartir conjuntament tota la família i que ens aportarà molts beneficis.

En l’article descobrireu què és el ioga i quins beneficis aporta per als infants (i adults). També trobareu informació bàsica de com es fa una sessió de ioga, exemples de postures de ioga, Asanas, i vídeos tutorials perquè pugueu practicar ioga amb els vostres fills i filles.

FEM IOGA AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES

Si entreu en aquest recurs, veureu que hi ha de tot relacionat amb IOGA. Des de una mirada inicial explicant que és i en què ens pot beneficiar fins a postures via imatges i el que és més espectacular, tot un seguit de vídeos adaptats a diferents edats i nivells, cosa que ens dona molt de marge per endisar-nos en aquesta disciplina!!

Si voleu entrar directament al article, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Fem ioga amb els nostres fills i filles

Esperem que gaudiu moltíssim d’aquesta entrada i FELICITATS A NATI BERGADA pel que comparteix amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *