✅ Bits, bytes i virus. Com la geopolítica, la tecnologia i la natura estan canviant el món!

Els que m’insultaven des del Balcó, ara m’aplaudeixen
2 / abril / 2020
Fem IOGA amb els nostres fills i filles amb maresipares.cat
4 / abril / 2020

Estimats seguidores i seguidors de Blocdepares!

Avui us fem arribar una informació que ens ha fet arribar la bona miga Rosa i que es tracta d’una xerrada molt interessant que donarà Genis Roca ( expert internacional en l’àmbit de la transformació digital i de la societat de la informació) , en una ponència promocionada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, que durant aquests dies estan possibilitant a tothom la oportunitat de gaudir de cursos i xerrades molt interessant de forma on-line i totalment gratuïtes !

Des de blocdepares felicitem a la ADBerguedà per la iniciativa i pels esforços a proposar-nos recursos per la gestió i el coneixement del que ens està passant aquests dies !

Seguidament us passem tota la informació de la que disposem:

Bits, bytes i virus. Com la geopolítica, la tecnologia i la natura estan canviant el món.

– CONFERÈNCIA –

Genís Roca és un expert internacional en l’àmbit de la transformació digital i de la societat de la informació.

Alhora, és fundador i president de Roca Salvatella, empresa de serveis focalitzada en el desenvolupament de negoci i cultura a les organitzacions a partir de les oportunitats que ofereixen les xarxes i la digitalització, amb oficines a Barcelona, Madrid i Bogotá.

Ha estat director general de Infonomia i gerent de les iniciatives a Internet de la Universitat Oberta de Catalunya, també va ser adjunt de la gerència, responsable dels serveis universitaris no acadèmics i director de la informàtica corporativa. Anteriorment vaig ser director de microinformàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Triat el 2013 i 2014 pel diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents a Internet, i premiat per la patronal Foment com el millor conferenciant del 2010.


Dia: 6 d’abril

Hora: 16:00h

Preu: Gratuït

Retransmissió en directe a través del canal de youtube de l’ADBerguedà

Esperem que gaudiu de la saviesa d’en Genís !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *