Els que m’insultaven des del Balcó, ara m’aplaudeixen

Com viuen el confinaments els nostres infants?
1 / abril / 2020
✅ Bits, bytes i virus. Com la geopolítica, la tecnologia i la natura estan canviant el món!
3 / abril / 2020
Show all

DANI MARTINEZ

Estimats seguidors i seguidores de Blocdepares,

Us fem arribar un vídeo d’una persona que posa en entredit la manipulació de les notícies des de una experiència molt personal i colpidora, transformant-la en una lliçó de vida per la seva filla gran.

Avui la presentació del protagonista d’aquest historia us la fa el Lluís, el seu cunyat:

“Aquest és el Dani Martínez, el meu cunyat, un heroi a qui no li cal portar capa. El més important de tot el que està aconseguint és que la seva filla estigui molt orgullosa del seu pare. Ara, quan el Dani surt a caminar, els veins l’aplaudeixen. La seva filla ho veu, ho escolta i pensa que el seu pare és un heroi. No hi ha millor llegat que guanyar-te el respecte i l’admiració dels teus fills, i el Dani ho ha aconseguit”.

 

https://www.rac1.cat/societat/20200326/48106537148/dani-viral-sant-joan-despi-carrer-balco-escridassat-aplaudit-cancer-embolia-caminar.html

 

 

 

“Els que m’insultaven des del balcó ara saben que tinc càncer i m’aplaudeixen quan surto a caminar” En Dani surt a estirar les cames per prevenir embòlies, i dimarts va ser objecte d’escridassades; ho ha denunciat en un vídeo que s’ha fet viral a www.rac1.cat.

Salut,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *