DIBUIXACONTES AMB FAMOSOS!: UNA INICIATIVA DE BETEVÉ!

NOU BLOC EDUCATIU IMPRESCINDIBLE: MARESIPARES.CAT
27 / març / 2020
EL TEMPS: MONÒLEG IMPRESCINDIBLE DE DANI ROVIRA
30 / març / 2020

Estimats seguidors i seguidores de Blocdepares!

Avui us proposem una iniciativa ideal per aquests dies de confinament però que tembé ens pot servir per qualsevol moment que vulguem estar relaxats escoltant simplement un conte de la veu d’alguna de les 20 persones populars que han escollit en aquest projecte que es diu dibuixacontes i que hem vist publicat al portal totnens tot i que la iniciativa té l’autoria de Betevé, la televisió de Barcelona.

El projecte dibuixacontes és una sèrie de 20 contes clàssics (pinotxo, rínxols d’or, caputxeta vermella, etc…)  explicats per un narrador diferent. Seguidament us proposem la sinopsi de Betevé:

20 narradors expliquen un conte clàssic i popular mentre 20 il·lustradors el dibuixen. Quins contes son? Clàssics de la literatura universal com ‘La caputxeta vermella’, ‘Els músics de Bremen’, ‘En Patufet’ o ‘Pinotxo’. Qui explicarà els contes?

Com a mostra, us oferim el conte de la caputxeta vermella narrat per en Jordi Labanda:

Si voleu veure la resta de contes, us proposem l’enllaç on podeu trobar tots els contes:

DIBUIXACONTES DE BETEVÉ

Des de Blocdepares creiem que és un recurs molt potent i convidem a tothom a que gravi el seu propi conte i el comparteixi a la xarxa amb el hastag #dibuixacontes  !! De ben segur que podem donar molts recursos i felicitat a moltíssima gent !!!!

Si voleu encara molts més contes, podeu visitar el següent enllaç de la web de totnens i trobareu molts contes explicats en vídeo o àudio!!! Felicitats a la web totnens per tots aquests recursos !!!!!

CONTES A TOTNENS

Esperem que gaudiu dels molts recursos que avui us compartim !

Foto article: dibuixacontes de Betevé

Foto encapçalament:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *