L’ADBerguedà inicia una campanya per la gestió emocional del confinament

Més recursos educatius! 50 coses per fer a casa de “Aprendiendoconjulia.com”
25 / març / 2020
NOU BLOC EDUCATIU IMPRESCINDIBLE: MARESIPARES.CAT
27 / març / 2020

Benvolguts i benvolgudes seguidores de Blocdepares!

Avui us fem arribar una iniciativa que ens ha fet arribar el nostre bon amic Toni i que és un projecte creat per  l’Agència de Desenvolupament del Berguedà sobre 3 cursos de formació on-line en base a saber gestionar les emocions en aquests dies tan difícils i amb càrregues emocionals importants !

ÉS OBERT A TOTHOM SIGUIS D’ON SIGUIS !!!!!!!

Aneu ràpids  a inscriure’s perquè el primer curs és demà al matí i la resta són dilluns i dimarts !

En el següent text teniu l’explicació del projecte de formació i l’enllaç per la seva inscripció clicant a sobre dels noms de cada curs  !

L’ADBerguedà inicia una campanya per la gestió emocional del confinament

El hastag #JoEmQuedoACasa s’ha fet viral durant els dies de confinament, però tot i que hi ha moltes informacions de prevenció de contagi del Covid-19, no són tant populars aquelles informacions perquè els ciutadans tinguin recursos per gestionar les emocions del confinament.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ha creat la campanya “Jo em quedo a casa, però com ho gestiono?”, que inclou diverses formacions online gratuïtes i un conjunt de recomanacions que periòdicament s’aniran penjant a xarxes socials, amb l’objectiu de donar a la població eines d’afrontament i gestió emocional davant del confinament ocasionat per l’estat d’alerta. Per fer més tolerable la situació de confinament i afrontar de manera assertiva la situació excepcional que estem vivint, aprenent a gestionar les nostres emocions de la millor manera possible.

Segons Lluís Vall, president de l’ADBerguedà: “La situació que estem vivint ens supera en tots els sentits, però necessitem primer baixar les mesures en el sentit més primari. El més essencial primer, és protegir-nos per acabar amb aquesta maleïda pandèmia, per això hem apel·lat als nostres ciutadans amb el #JoEmQuedoACasa conscenciant-los que per gaudir del nostre Berguedà ara el primer que cal és protegir-se. D’aquí el bonic vídeo del #EnsRetrobemAlBergueda. En segon lloc també ens hem d’anticipar en la informació en base a les mesures per pal·liar els efectes econòmics del Covid_19. Per això hem apostat per ser la primera finestra més propera de cara al nostre teixit productiu, dotant-los d’informació de primera mà i amb expertesa en el format més innovador i necessari en aquests temps, el format online. Cal que tots els sectors es protegeixin per les conseqüències econòmiques siguin les mínimes, només així podrem ser un territori fort i on poder acollir a aquelles persones i territoris que més malament ho hauran passat

Cada capsula formativa tindrà una durada aproximada de 1,15 hores, i es desenvoluparan a través de la plataforma zoom.us. Aquest sistema permetrà als participants realitzar consultes directes a la docent sobre els continguts tractats.

Les formacions en gestió emocional s’impartiran per la Núria Perez, de l’empresa VadeValors i s’iniciaran el divendres 27 de març amb la primera càpsula formativa titulada “abc de les emocions”. Posteriorment el 30 de març i l’1 d’abril es portaran a terme les sessions “El secret del Bambú” i ”Com cultivar la consciència plena”.

Totes les formacions són gratuïtes, però per participar-hi és imprescindible registrar-se prèviament a través de la web de l’ADBerguedà.

D’altra banda les recomanacions treballaran i donaran consells entorn a: l’adaptació emocional al confinament; evita la sobre informació; l’afrontament positiu; la utilització de les tecnologies; la creació de rutines i programacions setmanals; cuidar-se mentalment i físicament; conviure en família; i comunicació i suport mutu. Les primeres recomanacions es començaran a publicar a partir del dijous 26 de març i també es podran trobar a la web de l’ADBerguedà.

Aquestes actuacions compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Programa de projectes innovadors i experimentals del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i s’emmarca dins del servei d’orientació professional que s’ofereix de manera habitual des de l’ADBerguedà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *