Jocs amb paper i boli !!!!!! Quan jugar costa tant poc…

5 recomanacions de jocs de la Cia. de Jocs l’Anònima
19 / març / 2020
ETS EL QUE MENGES: Una revista i web de referència per cuidar-nos !
23 / març / 2020

 

Benvolguts seguidors i seguidores !!!

Avui us proporcionem 8 recursos en forma de jocs amb paper i boli que ens proporcionen els bons amics del bloc “Bebe a Mordor”  capitanejat per Julia Iriarte ( psicòloga, formadora i divulgadora) i que recomanem de totes totes ja que en aquest bloc trobareu molts jocs i moltes recomanacions amb un anàlisi súper rigorós sobre els aspectes educatius de tot el que pengen ! És un bloc molt currat per una gent que saben molt bé de que parlen i que ens ho  expliquen amb molt detall !

Us proporcionem la síntesis del se bloc de qui són i veureu que és un bloc amb molts premis més que merescuts:

Bam! – Ocio Alternativo Familiar, está dirigido por Julia Iriarte, la cual está acompañada por varias/os colaboradoras/es. Gente maja que hacen su vida, y la de todos vosotros, no solo más fácil, sino también más feliz.

En 2016, aún como “Bebé a Mordor”, la web fue premiada por Madresfera como Blog Revelación de la comunidad. Además, en 2017 y 2018 (ya como BaM! – Ocio Alternativo Familiar) recibimos los premios a Mejor Blog de Ocio correspondientes a cada año. En 2019, BaM! resultó premiado como Mejor Blog de la Blogosfera en los premios más importantes a nivel nacional: los 20blogs, concedidos por el diario 20 MInutos.

Si entreu a la seva web trobareu infinitat de jocs i recursos lúdics per passar dies sencers jugant!!!!!

Aquest cop us proporcionem un document que conté 8 jocs amb paper i boli, alguns d’ells hi hem jugat xics i grans en les nostres estones lliures a l’escola !! Ens ho van plantejar com a jocs ideals per jugar per vacances a l’estiu però ….

Ara, aquests dies, podeu canviar l’escola per casa i el resultat és el mateix ! Grans jocs de sempre per passar una gran estona lúdica amb la gent que tenim a casa, i  amb el material que tingueu per casa: paper i boli!!!!!!!!!

Si voleu accedir al document i als jocs, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

8 jocs amb paper i boli

 

Jugueu i sigueu feliços !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *