CURTMETRATGE ALIKE: Posa-li color a la vida!

Que fer amb nens a casa? Recursos educatius
13 / març / 2020
5 recomanacions de jocs de la Cia. de Jocs l’Anònima
19 / març / 2020

Benvolguts i benvolgudes seguidores de Blocdepares!

Avui, enmig d’aquests dies d’auto-confinament i aturada, us proporcionem un curtmetratge que ens ha fet el nostre bon amic Enric !

Alike és un curtmetratge d’uns 8 minuts de durada ( això aquests dies no és res comparat amb el que passem tancats) que podem compartir a totes les persones que estiguem a casa i que ens permet reflexionar sobre la nostra manera de viure el  dia a dia ! Som dels que fem sempre el mateix i no sortim ni una coma del que hem de fer o som dels que fem el que hem de fer però gaudim trobant aquells moments de felicitat fent el que ens agrada amb passió i sense pensar si és el que toca o no !

Ens agrada fomentar persones responsables, però això no és incompatible amb divertir-se, amb gaudir fent coses que ens aporten felicitat i de tant en tant no pensar en el que toca sinó en el que volem !

Divertir-se i gaudir dels moments diferents de la vida no és una opció, hauria de ser una obligació en el nostre objectiu de buscar la felicitat !

Us convidem que mireu i reflexioneu sobre aquest vídeo i que tots junts pensem que és allò que volem fer i que no ens atrevim o no fem perquè el nostre dia a dia no ens hi porta !!!

Ah!!!!! Se’ns oblidava ! Aquest curtmetratge creat per Daniel Martinez Lara i Rafa Cano Méndez ha rebut nombrosos premis  ( 81 per ser exactes) entre els quals destaca El Premi Goya al curtmetratge !!!!!

No ens direu que no li dedicareu 8 minutes oi?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *