VII Fira del Joc i de Nadal a Berga

Dues campanyes: Caritas Berga i Fundació Vicki Bernadet
20 / novembre / 2019
Feliç 2020
31 / desembre / 2019

El proper 6 de desembre es celebrarà la VII Fira del Joc I de Nadal a Berga. Una fira espectacular, plena d’activitats relacionades amb el joc des de les 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.

La Fira del Joc i de Nadal es dividirà en quatre espais de joc i una zona de parades de productes relacionats amb el Nadal. D’una banda, la mostra comptarà amb la presència d’establiments especialitzats en jocs i joguines per tal d’assessorar els visitants. També hi haurà un espai de jocs al carrer, una ludoteca, jocs gegants, tallers i jocs per a tots els públics. Tot plegat és combinarà amb una sèrie de parades regentades per entitats i artesans vinculats al sector de l’artesania i l’agroalimentació que oferiran diversos productes nadalencs.

No us ho podeu perdre, trobareu tot de propostes i recomanacions lúdiques pels regals de Nadal i sobretot podreu gaudir del plaer de JUGAR amb jocs al carrer, ludoteca i jocs gegant de Jugajoc i finalment tallers i jocs per a tothom, especialment baldufes de tot tipus, tot barrejat amb l’espai de paradetes de productes de Nadal amb entitats i artesans dedicats a posar la màgia del Nadal al nostra abast.

Per més informació consulteu la web de la fira: https://firadeljocberga.wordpress.com/

No us ho perdeu !!!! Tothom a la VII Fira del Joc i de Nadal de Berga

 

També podeu veure l’audio de la roda de premsa de la presentació de la Fira.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *