Dues campanyes: Caritas Berga i Fundació Vicki Bernadet

“Aprendemos juntos” amb Mario Alonso Puig
18 / novembre / 2019
VII Fira del Joc i de Nadal a Berga
4 / desembre / 2019

 

Avui ens volem fer ressó de dues campanyes que s’han iniciat aquesta setmana. Caritas Berga i la Fundació Vicki Bernadet demanen ajuda per portar a terme les seves activitats.

 

CARITAS BERGA: CORS DE XOCOLATA

La primera és de Caritas Berga (@caritasberga), amb la seva promoció de Cors de Xocolata per ajudar a les persones més necessitades, sobretot ara que s’apropen les festes de Nadal. Us deixem amb un dels seus vÍdeos a Instagram i amb les seves dades de contacte: 938223155 o caritasparroquialberga@gmail.com

https://www.instagram.com/p/B5DulUxIBzn/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

 

FUNDACIÓ VICKI BERNADET

L’altra campanya És de la Fundació Vicki Bernadet, que des de 1997 treballa en l’atenció integral, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a menors comesos en l’àmbit familiar i de l’entorn de confiança del nen o nena. I que aquesta setmana han iniciat una campanya de nous socis i aportacions. Us adjuntem el vídeo i les seves dades de contacte: @FVBernadet  i la seva pàgina web https://www.fbernadet.org/

El vídeo també ens ajudarà a reflexionar sobre com podem ajudar als nostres infants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *