Dir t’estimo

“El Suplent” amb Gerard Quintana
11 / novembre / 2019
“Aprendemos juntos” amb Mario Alonso Puig
18 / novembre / 2019

Vam trobar aquest  vídeo molt interessant, però el vam veure més necessari encara quan un dia un nen va venir a casa explicant-nos que van fer un exercici a classe relacionat amb el fet de dir i escoltar “t’estimo” a casa. Arrel d’aquell treball, van descobrir que encara ara costava de dir-ho i que fins i tot alguns nens no ho havien escoltat encara!

No us perdeu aquest vídeo de Wendy Suzuki, professora de Neurociència i Psicòloga del Centre de Ciències Neurals de la Universitat de Nova York, comunicadora de ciències naturals i autora de diversos llibres.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0HysNVn2Sng (versió curta)

 

Per la manera en que va ser educada, es va adonar que a casa mai havia sentir o dit als seus pares “T’estimo”, arrel d’una malaltia degenerativa que va patir el seu pare, va demanar permís per poder-ho fer.

Provablement, si no ho hem escoltat mai, ens costarà molt de dir!

 

https://www.youtube.com/watch?v=crWYKlJfbgc (versió llarga)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *