“El Suplent” amb Gerard Quintana

Perquè és tant important com mires al teu fill?
8 / novembre / 2019
Dir t’estimo
14 / novembre / 2019

Aquest és el vídeo del programa El suplent, hi passen moltes coses i se’n diuen de molt interessants. És una classe, on les noies i els nois poden exposar les seves pors, també parlar de l’amor i de situacions transcendents de la vida. Val molt la pena, desitgem que us agradi!

Gerard Quintana, músic, escriptor, periodista, actor…  fa de professor suplent en una classe d’anglès amb alumnes de 2on de batxillerat a l’institut on ell mateix va estudiar.

En Gerard haurà de substituir la professora d’anglès, malgrat que mai l’ha estudiat. El va aprendre amb les cançons: Beatles, Dylan, Clapton… i voltant pel món, però  no farà una classe de llengua a l’ús, sinó que els vol parlar de “fracàs” i la música en serà el fil conductor.

En una societat on només es premia el reconeixement immediat i l’èxit, que és relaciona directament amb els diners, ell voldrà donar-los el seu punt de vista sobre com n’és de vital assumir el fracàs com a part indispensable de la vida, com a exemple comenta que en la ciència, el fracàs és gairebé el mètode.

https://www.ccma.cat/tv3/el-suplent/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *