Perquè és tant important com mires al teu fill?

TALLER: “Estimar-los és imprescindible, però no és suficient.”Quines són les claus de l’educació emocional
5 / novembre / 2019
“El Suplent” amb Gerard Quintana
11 / novembre / 2019

Àlex Rovira és escriptor, economista, consultor, conferenciant i escriptor de Llibres de creixement personal com La bona sort o la Brúixola interior.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8T-Cywj0j8U (versió curta)

 

En aquest vídeo comença dient que “hi ha persones que han tingut accés a una molt bona formació però que són mal educades per que no tenen cor, altres que no van tenir accés a la formació però són extremadament educades”.

 

L’escola cal que complementi l’educació que es dona a casa i a casa s’ha de crear les circumstàncies per que l’educació floreixi i complementar la formació que es dona a l’escola i junts poder crear les ales per que les persones puguin volar.

 

Fins ara no se’ns ha explicat com les mirades i la nostra manera d’estar en el Món ens condicionen les nostres possibilitats de realització i les dels altres. La mirada mostra la manera de jutjar, de mostrar les nostres creences i prejudicis, això ens allunya de la realitat.

 

Si els nostres fills creuen que no poden, no poden, però si els fem sentir que poden, poden! Dóna un clar, emotiu i autèntic exemple del que pot passar quan els mirem d’una altre manera.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zv2j59sVMUM (versió llarga)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *