Quarta edició de l’Escola amb Famílies a Berga

Berga inicia la quarta edició de l’Escola de Famílies amb noves propostes per facilitar la tasca educadora de les famílies a través de la reflexió i l’aprenentatge. El projecte impulsat per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga i les associacions de mares i pares dels centres educatius de la ciutat va néixer l’any 2016 amb la voluntat d’oferir eines i recursos a les persones que intervenen en l’educació dels infants. Es tracta d’una iniciativa consolidada que comptarà amb vuit activitats gratuïtes que es realitzaran de forma itinerant a les escoles de primària públiques i concertades del municipi entre els mesos d’octubre i març per fomentar la mobilitat i la relació de les famílies dels diversos centres.

Trobareu totes les activitats al següent link: 2019_2020_cartell_escola_de_families_definitiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *