Educar per canviar el món !

3a caminada solidària Ginkgo pel càncer infantil!!!!
19 / febrer / 2019
11 coses que podem fer per millorar l’autoestima dels nostres fills/es
28 / febrer / 2019

Benvolgudes seguidores i seguidors de Blocdepmares !!!

Avui us volem compartir un vídeo que ens ha compartit el nostre bon amic Enric i que és un vídeo molt  breu de Tomas Navarro, psicòleg que es defineix a si mateix en la seva web www.tomasnavarro.es  com:

Soy Tomás Navarro, un psicólogo que tiene un objetivo claro: sacar la psicología de la consulta y de las aulas y ponerla al servicio de las personas compartiéndola y divulgándola de una manera muy didáctica y práctica.

Així doncs us proposem que mireu aquest vídeo molt curt però molt incisiu en el fet que enlloc d’educar els nostres fills perquè s’adaptin al món que tenim, els eduquem perquè siguin capaços de canviar el món i fer-lo més AMABLE !!!!

A part d’aquest vídeo, us recomanem molts altres vídeos curts com aquest on Tomàs ens recorda tot allò en que podem reflexionar per l’equilibri emocional del nostre entorn !

 

D’altra banda us recomanem que visiteu la seva web per conèixer molt més detalladament el corrent que ha creat Tomas i que s’anomena KINTSUKUROI, l´art de curar les ferides emocionals ( forma part dels diferents llibres que ha publicat aquest reconegut psicòleg ceretà)

Tot seguit us proposem una breu explicació del llibre relacionat amb aquest concepte de millora emocional:

“En Kintsukoroi te ayudaré a recomponer diferentes situaciones con un triple objetivo. En primer lugar quiero que veas que no te pasa nada raro o infrecuente. A veces nos estigmatizamos o nos estigmatizan, nos sentimos bichos raros y creemos que tenemos la culpa de lo que nos pasa y de no ser capaces de superarlo.
Mi segundo objetivo es que puedas mostrarle a las personas que te rodean lo que te ocurre y lo que sientes. A veces nos prejuzgan frívolamente y no nos sentimos capaces de defendernos, ni tan solo de explicar lo que nos pasa. Pero precisamente es cuando lo estamos pasando mal, cuando necesitamos mayores dosis de empatía, comprensión, apoyo y compasión “

Esperem que gaudiu de la lectura d’alguns dels seus llibres !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *