3a caminada solidària Ginkgo pel càncer infantil!!!!

Tens el poder de fer que et passin COSES BONES !!!!
15 / febrer / 2019
Educar per canviar el món !
25 / febrer / 2019

Benvolgudes i benvolguts seguidors de BlocdePmares!!

Avui realitzarem una tasca de xarxa i compartim a totes vosaltres la informació que ens ha arribat d’una entitat del nostre territori , de manera que entre tots ens ajudem a fer difusió de les activitats que es fan en el nostre territori i que depenen de la voluntat d’una sèrie de persones que dediquen el seu temps lliure a fomentar la participació ciutadana !

En aquest cas us parlarem de Ginkgo, una associació berguedana que representa aquelles persones que directa o indirectament estan relacionades amb una de les malalties més devastadores de la nostra societat en l’actualitat: el Càncer !

Aquesta entitat berguedana realitza tot tipus d’activitats en favor de la lluita contra aquesta malaltia, ja sigui per recaptar diners i donar-los o per informar d’aquells hàbits que ens poden portar a adquirir hàbits per una millor qualitat de vida !

Entre les moltes activitats que realitzen podem trobar concerts, xerrades, tallers i com en aquesta ocasió la 3a caminada en favor de la lluita contra el càncer infantil que tindrà lloc el  proper diumenge 10 de març amb un preu de 10 euros ( menors de 14 anys gratuït)  i un recorregut molt assequible de 6 kilòmetres i que us recomanem que us hi apunteu perquè la recaptació sigui el màxim possible en favor de la investigació d’aquesta malaltia que de ben segur i malauradament ens afecta directa o indirectament a tots i totes,  i el donatiu sigui una gran alegria pels nens i nenes que pateixen aquesta malaltia i que estan en el seu dia a dia a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Aquest diumenge no s’hi val a quedar-nos a casa !!!! Caminem en favor de la lluita del Càncer Infantil i en favor d’una entitat com l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, un dels centres referents en matèria oncològica.

A fi de tenir més informació de la caminada, us proporcionem el cartell de la mateixa que ha estat escollit entre 350 cartells fets per nens i nenes de l’escola Sant Joan de Berga !!!

Si voleu més informació sobre aquesta entitat, us convidem que visiteu el seu bloc:

Bloc Associació Ginkgo

De ben segur que trobareu la manera de col·laborar amb ells i de fer més gran aquesta tasca de voluntariat que tant mèrit té i que fa que una societat sigui viva i tingui ànima !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *