3 coses que vaig aprendre mentre el meu avió s’estavellava!

Parlo de respecte: article del diari Ara !
9 / octubre / 2018
20 coses que un pare ha de fer amb els seus fills i filles!
18 / octubre / 2018

Benvolguts i benvolgudes seguidores de Blocdepares!

Aquest és un vídeo que ens ha fet arribar un bon amic anomenat Enric.

Aquest vídeo ens explica  l’experiència d’un americà, Ric Elias, quan va saber que l’avió en que viatjava s’estava a punt d’estavellar.

En pocs minuts va fer un resum mental del que era la seva vida i com la volia si se’n sortia. Només són tres punts, tant importants i tant fàcils d’oblidar en alguns moments.

Creiem que el vídeo és molt interessant i per aquest motiu el compartim amb vosaltres!

 

Seguidament us proposem un resum del vídeo en forma de transcripció del mateix !

“Vull compartir amb vostès 3 coses que vaig aprendre sobre mi mateix aquest dia. Vaig aprendre que tot canvia en un instant. Tenim aquesta llista de coses per fer abans de morir, aquestes coses que volem fer en vida, i vaig pensar en tota la gent a què volia arribar i no ho vaig fer, totes les tanques que volia reparar, totes les experiències que he volgut tenir i mai vaig tenir. Mentre pensava en això més endavant, Em va venir una frase, que és, “Col·lecciono vins dolents”. Perquè si el vi està llest i la persona hi és, ho vaig a obrir. Ja no vull ajornar res a la vida. I aquesta urgència, aquest propòsit, realment m’ha canviat la vida.

La segona cosa que vaig aprendre aquell dia – i això és mentre evitàvem el pont George Washington, que no va ser per molt – Vaig pensar sobre, wow, Realment sento una gran pena. He viscut una bona vida. En la meva humanitat i amb els meus errors He tractat de millorar en tot el que vaig fer. Però en el meu humanitat també vaig lloc al meu ego. I lamento el temps que vaig desaprofitar en coses que no importaven amb gent que sí importen. I vaig pensar en la meva relació amb la meva dona, amb els meus amics, amb la gent. I després, com vaig meditar en això, Vaig decidir eliminar l’energia negativa de la meva vida. No és perfecta, però és molt millor.En 2 anys no he tingut una baralla amb la meva dona. Se sent de meravelles. Ja no tracte de tenir raó; Trio ser feliç.

El tercer que vaig aprendre – i això és com que el rellotge mental va descomptant, “15, 14, 13”. Veus l’aigua aproximar-se. Estic dient, “Si us plau vola”. No vull que això es trenqui en 20 peces com es veuen en aquests documentals. I mentre baixàvem, vaig tenir la sensació de, wow, morir no fa por. És gairebé com que hem estat preparant-nos per a això tota la nostra vida. Però va ser molt trist. No em volia anar; estimo la meva vida. I aquesta tristesa es va emmarcar en un únic pensament, que és, només desitjo una cosa. Tant de bo pogués veure els meus fills créixer. Un mes més tard, estava en una actuació de la meva filla – primer grau, no Gaire talent artístic … … encara. (Rialles) I crit, ploro, com ara un petit. I per al meu, AQUESTA era tota la Raó de ser del món. En AQUEST punt vaig Comprendre, en connectar aquests 2 punts, que l’ÚNIC que importa a la meva vida és ser un gran pari. Per sobretot, l’única meta que tinc a la vida és ser un bon pare.”

 

Són 5 minuts intensos, gaudiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *