Xerrada: l’acompanyament emocional de l’ensenyar i l’aprendre

12 maneres per fomentar l’autoestima infantil
2 / octubre / 2018
RESPIRA !!!
5 / octubre / 2018

Benvolguts seguidors i seguidores de blocdepares !

Avui us proposem una xerrada que tindrà lloc aquest divendres dia 5 d’octubre a 2/4 de 6 de la tarda al Casal parroquial de Berga ( Patronat) i que creiem que és molt interessant tant per la persona que la realitza, en Toni Cortès, un excepcional professional de la psicologia i actualment psicopedagog de l’escola Vedruna de Berga com el tema ja que en aquesta xerrada de ben segur que obtindrem les claus per gestionar les emocions en el els diferents moments d’aprenentatge dels nostres fills i filles!!!

Esperem que gaudiu de la xerrada!

Us posem el cartell perquè tingueu tots els detalls de la xerrada !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *