Signs: un vídeo amb reflexió!

Deanna Mason: canviar una mala conducta d’una adolescent pot portar entre 6 mesos i 1 any!
24 / setembre / 2018
12 maneres per fomentar l’autoestima infantil
2 / octubre / 2018

Benvolguts seguidors i seguidores !

Avui us proposem un vídeo, d’una durada de 12 minuts i que creiem que val la pena que mireu amb tota la família per poder reflexionar sobre tot el que us ha comunicat aquest vídeo i fer totes les reflexions possibles amb les persones del vostre entorn.

El vídeo SIGNS extret de Youtube explica la història d’un noi que viu una vida avorrida, on cada dia fa el mateix i sense cap element que li aporti una miqueta de sentit a la vida fins que coneix una persona que li dona un tomb i un nou sentit a la seva vida.

En podem extreure moltes reflexions però des de blocdepares ens agradaria transmetre el missatge que cada dia és únic i que val la pena que el vivim amb passió, buscant aquelles coses que donen sentit a la nostra vida i evitant les rutines i els aspectes que enfosqueixen el nostre dia a dia!!!!

Esperem que us agradi el vídeo !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *