L’infant emperador s’imposa a l’estiu !

“Les escoles tradicionals acabaran desapareixent” (Eduard Vallory i Boris Mir)
10 / setembre / 2018
Instagram és el paradís dels Narcicistes !
18 / setembre / 2018

Benvolguts seguidors i seguidores !

Tot i que l’estiu ja s’està acabant i totes hem tornat a la “normalitat” o més ben dit “rutina” creiem que aquest article és molt interessant per compartir i per aquest motiu el publiquem avui !

Conductes excessives dels menors o mirades intolerants dels adults?

Les conseqüències de la criança permissiva resulten més visibles en períodes com les vacances.

Aquest article de la Vanguardia del passat 29 d’agost ens parla de com al passar més temps en família o amb amics durant les vacances, pot fer sortir a la llum una sèrie de comportaments que durant la resta de l’any queden més amagats. Segons els experts, l’educació dels més petits s’està relaxant.  

Són els pares que no corregeixen als nens? Són els nens que saben guanyar-se als pares i a sortir-se amb la seva a qualsevol preu? Adults tenen la pell molt fina?  

A l’escola, als esplais o a les colònies, els nens es solen comportar millor que a casa, no qüestionen tant a qui està al davant i pren les decisions. Segons Susagna Escardibul, de l’àrea educativa Fundesplai, “Hem passat dels anys seixanta i setanta en que els nens no tenien opinió sobre els plans familiars a un augment de la participació dels petits en les decisions, inclús de forma excessiva”.

La periodista Eva Millet, autora d’ Hiperniños, reflexiona sobre com afecta la falta d’autoritat d’alguns adults sobre els seus fills a la convivència social. Apunta també que, de la mateixa manera que alguns pares no corregeixen segons quins tipus d’actituds dels seus fills, no permeten que altres adults ho facin, ni es fan càrrec de les conseqüències dels seus actes.

Us animem a llegir alguns anècdotes, insòlits o curiosos, si més no sorprenents que alguns lectors han volgut compartir en aquest mateix article.

Si voleu llegir l’esrticle, ho podeu fer en el següent enllaç:21

https://www.lavanguardia.com/vida/20180829/451527632965/educacion-hijos-vacaciones-ninos.html

Esperem que gaudiu de la bona lectura !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *