Fer de pares sense ser-ne (un nou bloc)

L’hora dels deures
12 / abril / 2018
Ensenyaràs a…
6 / maig / 2018

Fer de pare/mare sense ser-ne. En la societat actual, cada vegada més hi ha moltes famílies en que la parella conviu amb fills o filles de relacions passades. En alguns cassos, els dos membres de la parella aporten fills o filles a la nova llar, però en d’altres n’hi ha que es converteixen per primera vegada en pare o mare sense ser-ne. Malauradament, el món cinematogràfic ha pintat a les madrastres i els padrastres com els dolents de la pel·lícula, i no sempre ha de ser així.

Aquest és el cas del Marc, que en el bloc http://ferdeparesenseserho.blogspot.com.es/ ens explica la seva experiència de fer de pare sense ser-ne:

“L’aventura va començar fa cosa de gairebé un any, vaig passar de viure sol i fer el que volia sense l’obligació d’haver de donar massa explicacions, a compartir una pila d’hores, cada vegada més, amb l’Arlet i el seu fill Cesc”.

M’he trobat fent de pare sense ser-ne. Fàcil no ho és, però posant-hi ganes intentem que com a mínim sigui una mica divertit. Ja portem un temps convivint, estic aprenent una pila de coses que estan revolucionant la meva vida en positiu i que m’agradaria compartir; altruísticament -per si algú es pot beneficiar de les solucions als problemes que van apareixent- i egoistament -perquè algú ens tiri un cable quan no sapiguem per on agafar alguna situació.”

Us animem a que consulteu les entrades del bloc d’un nou “pare” que sense ser-ho en fa les funcions. Creiem que ens pot ser molt interessant, doncs el seu objectiu es tractar desenfadadament els problemes que ens anem trobant diàriament amb els fills.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *