RECOMANACIÓ DE JOCS: DEVIR

RECOMANACIONS DE JOCS: DJECO
30 / desembre / 2017
RECOMANACIÓ DE JOCS: ALTRES EDITORIALS
4 / gener / 2018

Avui us proposem una nova entrada de recomanació de jocs per començar l’any!!!!

En aquest cas, us presentem jocs publicats per la marca Devir aquest any 2017 i hem escollit tres jocs que són molt representatius de tots els públics i de tots els tipus de jocs que creiem ideals per compartir en el blocdepares!

Entre les recomanacions trobareu jocs d’estratègia, jocs de rapidesa visual i jocs cooperatius

RECOMANACIÓ 1: FLAP FLAP

Flap Flap és un joc de rapidesa visual en el que el nostre objectiu serà ser el caçador de papallones més ràpid. Com ho farem ? doncs senzillament posarem una carta d’una papallona que combina diferents colors al centre de la taula i a través del nostre ” 4 sabaters” buscarem la papallona igual que la carta, girant i movent les parts del petit tauler que tenim a la mans per trobar la mateixa combinació.

Flap Flap és un joc ideal pels més petits i per jugar tots junts a casa i es tracta d’un joc on la rapidesa visual i l’habilitat amb les mans és bàsica per ser el més ràpid.

Si en voleu saber més detalls, us proposem el vídeo dels amics Youtubers de Zacatrus:

DADES TÈCNIQUES

Nom del joc: Flap Flap

Editorial : Devir

Edat mínima: a partir de 5 anys

Durada: 15-20 minuts

Nombre de jugadors: mínim 2 jugadors

Tipus de joc: joc de rapidesa visual i habilitat.

 

RECOMANACIÓ 2: NMBR9

Nmbr9 és un dels jocs més interessants publicat aquest 2017 ja que es tracta d’un joc molt original de colocació de peces tipus “tetris” però amb aspectes molts nous i enginyosos que el fan molt diferent a la resta de jocs.

L’objectiu del joc de cada jugador és construir pisos de fitxes de nombres tenint en compte que cada fitxa de nombre ( del 0 al 9 i repetides dos cops) té una forma i que alhora de construir els pisos cal tenir el pis de sota prou ample per construir el de sobre!!!

Cada vegada que posem fitxes en un pis superior, multipliquem aquella peça per un número més de manera que el pis de sota de tot va 0 punts, el següent multiplica totes les fitxes per 1 punt i així successivament…

Al final de 20 rondes ( 20 nombres a colocar), guanyarà el qui faci més punts i per tant aquell jugador que sigui capaç de posar els nombres més alts més amunt!!!!

Si en voleu saber més detalls, ho podeu fer veient el vídeos dels amics Youtubers de Zacatrus:

 

DADES TÈCNIQUES

Nom del joc: NMBR9

Editorial : Devir

Edat mínima: a partir de 8 anys

Durada: 20- 30  minuts

Nombre de jugadors: mínim 2 jugadors

Tipus de joc: joc de enginy, estratègia i col·locació de peces

RECOMANACIÓ 3: LEO (va a cal barberA

Leo és un dels jocs cooperatius més interessants publicat aquest 2017 ! Cal dir que a blocdepares estem molt contents de jocs com LEO i que actualment el joc cooperatiu està publicant més jocs i millors !!!!

LEO es tracta d’un joc en el que tots juguem per aconseguir l’objectiu que el nostre protagonista arribi al barber abans de que tanqui. El nostre camí està format per peces de colors i que perquè nosaltres puguem avançar han de coincidir amb la carta del color que hem llançat. Si és així avancem però si no és del mateix color, ens quedem retinguts un torn i passa el temps. En el cas que el rellotge marqui el final del torn i no arribem a la barberia, tornem a començar el camí havent memoritzat les fitxes !!!!

LEO es tracta d’un joc amb la mecànica de joc de memòria però que afegeix elements que el fan molt original i molt divertit !!!!!

Des de blocdepares creiem que és un joc ideal per iniciar-se en els jocs cooperatius i per jugar tots junts, xics i grans!!!!

Si en voleu saber més detalls, us proposem que mireu el vídeo dels amics juganers de Fase de Mantenimiento:

 

 

DADES TÈCNIQUES

Nom del joc: LEO

Editorial : Devir

Edat mínima: a partir de 5 anys

Durada: 20- 30  minuts

Nombre de jugadors: mínim 2 jugadors

Tipus de joc: joc de estratègia i de memòria

 

Esperem que gaudiu jugant amb aquestes recomanacions de jocs de taula de Devir!! Jugueu i sereu més feliços

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *