RECOMANACIONS DE JOCS: DJECO

RECOMANACIONS DE JOCS: EDITORIAL GDM Games
29 / desembre / 2017
RECOMANACIÓ DE JOCS: DEVIR
3 / gener / 2018

Avui us proposem la segona recomanació de jocs de la nostra particular carta als Reis Mags !!!

En l’entrada d’avui, us proposem un seguit de jocs de la marca Djeco, marca dedicada a jocs i joguines i que ens els darrers anys ha tingut un creixement en el món del joc de taula tant en quantitat com en qualitat !!!!  Aquest any han aconseguit que el seu joc Animov estigui nominat a millor joc de l’any a França anomenat As d’Or ( el segon premi de jocs en importància després del Spiel  des jahres).

Avui doncs us proposem 4 jocs de la marca djeco combinant jocs de tauler i jocs de cartes !

RECOMANACIÓ 1: HIBOUFOU

Hiboufou és un joc de cartes amb unes il·lustracions de mussols molt curioses on l’estratègia, l’habilitat alhora de fer combinacions tenen un gran protagonisme.

Hiboufou és un joc de curta durada (aprox 15 minuts) i molt fàcil de jugar que enganxarà a tota la família i que es pot endur a tot arreu ja que és un joc de petit format.

En aquest joc es posen 3 cartes al centre de la taula. Aquestes cartes tenen mussols de dos colors diferents. El nostre objectiu és aconseguir posar les tres cartes de mussol que tenim a les mans al centre de la taula sempre i quan la nostra carta tingui un dels dos colors de les cartes del centre. En el cas que puguem posar les 3 cartes combinades guanyem punts recollint les cartes de la darrera pila on hem posat carta. Si no ho aconseguim, passa el torn i agafem cartes per tornar a tenir 3 cartes a la ma.

 

 

DADES TÈCNIQUES

Nom: Hiboufou

Editorial: Djeco

Edat: a partir de 6 anys

Durada: 15 minuts aprox.

Nombre de jugadors: de 2 a 5

Tipus de joc: joc de cartes amb estratègia i interacció entre jugadors.

RECOMANACIÓ 2: TULUM

Tulum és un joc de combinatòria de daus i risc on guanya el jugador que arrisca prou com per no perdre amb les combinacions de colors dels daus.

Aquesta novetat de Djeco és un joc de taula amb peces i acabats molt bonics molt adequat per jugar en família a partir de ben petits ( 5 o 6 anys en endavant).

En aquest joc es tracta de construir una piràmide de maons de colors i que cada jugador en el seu torn acumularà mitjançant el llançaments de 6 daus de colors. A cada llançament, el jugador escollirà els daus que vulgui i posarà els maons del colors escollits i apartarà els daus per seguir ( si vol arriscar més) llençant els daus i construir més tros de la piràmide o plantar-se si creu que es suficient.

Guanya el primer jugador que completi la piràmide amb tots els maons de colors ja especificats en el tauler de joc ( hi ha una piràmide per jugador)

 

 

 

DADES TÈCNIQUES

Nom: Tulum

Editorial: Djeco

Edat: a partir de 5 anys

Durada: 15 minuts aprox.

Nombre de jugadors: de 2 a 4

Tipus de joc: joc de daus amb estratègia, risc i atzar.

RECOMANACIÓ 3: LABYRINTIX

Labyrintix és un joc de destresa i rapidesa visual on els jugadors han de seguir un recorregut visual sense parlar a través de la carta de joc per ser el més ràpid en agafar el Totem de color que representa la solució del recorregut.

Tots els jugadors juguen alhora. Es revela una carta que marca l’objectiu, ja sigui de color del Totem o de color de sortida de la carta ( 2 tipus d’objectiu). Alhora tots els jugadors segueixen les fletxes que marca la carta per fer el recorregut que marca i trobar la resposta del color que finalitza el recorregut. El jugador més ràpid en trobar el color correcte agafa el Totem del color i es comprova si és correcte. En aquest cas guanya la carta de recorregut com a premi. En el cas que s’equivoqui perd una carta de punts i els altres jugadors continuen el torn.

 

 

DADES TÈCNIQUES

Nom: Labyrintix

Editorial: Djeco

Edat: a partir de 6 anys

Durada: 20 minuts aprox.

Nombre de jugadors: de 2 a 4

Tipus de joc: joc de rapidesa visual.

 

Esperem que gaudiu de les nostres recomanacions de jocs de taula Djeco !!!!!

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *