RECOMANACIONS DE JOCS: EDITORIAL GDM Games

Aquella carta als Reis que els teus fills no escriurien mai
28 / desembre / 2017
RECOMANACIONS DE JOCS: DJECO
30 / desembre / 2017

Benvolguts i benvolgudes,

A partir d’avui us proposarem un seguit d’entrades  de recomanacions de jocs de taula i jocs de construcció per donar-vos idees de cara a la sempre difícil carta dels Reis Mags.

Intentarem donar-vos una breu explicació dels 2 o 3 jocs recomanats perquè us feu una idea, però ja us avancem que seran tots ells jocs que poden jugar nens i nenes  i sobretot jocs per jugar en família o amb els amics.

La majoria de jocs que us proposem els podeu trobar a les botigues de especialitades de jocs de taula i botigues de jocs( Jugajoc a Berga).

Així doncs, en aquesta primera recomanació dediquem l’entrada a una de les editorials del nostre país i que tot i que fa poc que ha començat ( aproximadament 2 anys) ja ha publicat jocs molt recomanables !!!!!

Aquesta editorial es diu GDM Games (Guerra de Mitos) i està liderada per Pak, una persona molt reconeguda en el món del joc ja que és autor del joc Guerra de Mitos i a més a més responsable de la secció de jocs de la plataforma Verkami.

RECOMANACIÓ 1 : WANTED 7

Wanted 7 es tracta d’un joc molt divertit i molt interessant per jugar tots junts.

En aquest joc simules estar al Far West i cada jugador juga per ocupar el màxim de seients del bar. El que fas en les 4 rondes de joc és pugnar per ser el jugador que acaba amb la carta superior del seu color en els diferents llocs disponibles. Normalment, i tret d’alguna excepció, per posar una carta en un lloc aquest ha d’estar desocupat o tu has de col·locar una carta el nombre sigui superior al que ja es troba aquí, tapant òbviament la d’un altre jugador i passant a ser dit “seient” de teu domini.

Quan tots els seients estan ocupats o tots els jugadors han jugat totes les seves cartes es comprova qui té la major suma d’entre totes les cartes que tenen damunt de les piles de cartes que es formen en els seients (això és una puntuació entre rondes) i cada seient que és controlat per un jugador dóna a aquest jugador una fitxa de pistoler que va ser col·locat en ell al principi de la partida

Si voleu una resenya molt ben explicada del joc, us proporcionem l’enllaç de la gent de Consola y Tablero, un bloc especialitzat en jocs de taula !!!

Resenya Wanted 7 de Consola y Tablero

També us proporcionem un vídeo explicant com es juga a Wanted 7

 

Wanted 7 és un joc d’una durada aproximada de 30 minuts, molt fàcil de jugar i explicar i amb un alt component de diversió

Dades Tècniques

Nom: Wanted 7

Editorial : GDM Games

Durada: 30 minuts

Tipus de públic: familiar ( + de 8 anys)

Tipus de joc: joc de cartes amb components com estratègia i interacció amb altres jugadors.

RECOMANACIÓ 2: DOGGY BAG

Aquest joc és un joc bàsicament de risc, en el que cada jugador/a intentarà agafar ossos ( peces de colors) d’una bossa sense mirar sense perdre el torn si treieu ossets de color negre.

De 2 a 6 jugadors competeixen com gossos de carrer, amb l’objectiu de fer-se amb la major quantitat d’ossos (o amb els més valuosos). El temible Fagin és l’amo de la ciutat, però també l’animal al qual prendre-li el botí mentre dorm.

A cada ronda, Fagin obligarà els gossos de carrer a lliurar-ossos. Després de procedir a una distribució de rols, amb els seus corresponents habilitats, els participants començaran a extreure ossos de la borsa. Arriscar més del compte pot ser tan perjudicial com no fer-ho. En cada ronda el nostre objectiu agafarem un objectiu de nombre d’ossets que som capaços d’agafar des de 0 fins al número que vulguem i tenint en compte els poders especials de cada objectiu, intentarem aconseguir les peces

Us tornem a facilitar una ressenya del joc dels amics de Consola y Tablero

Ressenya Doggy Bag

i si voleu, podeu veure el vídeo següent de com s’hi juga extret del bloc Viciados Mesa:

 

Dades Tècniques    

Nom: Doggy Bag

Editorial : GDM Games

Durada: 30 minuts

Tipus de públic: familiar ( + de 8 anys)

Tipus de joc: joc de peces on el risc i l’estratègia en són els components principals.

RECOMANACIÓ 3: TICKET TO MARS

Ticket to Mars és un joc en el que cada jugador tindrà unes cartes amb objectius de col·locació d’ocupants de cohets ( nen, nena, pare, mare, àvia i gos) i durant el joc posarem, traurem i mourem les peces dels 5 cohets que té el tauler per arribar al final de la ronda i aconseguir el màxim possible dels nostres objectius i així puntuar més!

És un joc d’estratègia i amb molta interacció entre els jugadors amb una durada de entre 15 i 25 minuts i molt fàcil de jugar-hi !

Si voleu, podeu consultar la ressenya de Consola y Tablero sobre Ticket to Mars:

Ressenya Ticket to Mars

I si preferiu, podeu veure el següent vídeo del bloc Viciados de Mesa:

Dades Tècniques    

Nom: Ticket to Mars

Editorial : GDM Games

Durada: 15-25 minuts

Tipus de públic: familiar ( + de 8 anys)

Tipus de joc: joc de peces on la interacció entre jugadors i l’estratègia en són els components principals.

 

I fins aquí les recomanacions d’avui i dedicades especialment a una editorial que ens encanta i que publica petites joies de jocs aptes per tots els públics.

Jugueu molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *