Normes i límits per infants i adolescents a l’escola i a casa (xerrada d’Eva Bach a Gironella)

Com facilitar el retorn a l’escola als teus fills?
10 / setembre / 2017
“O naveguem junts, o ens enfonsem junts”. Aprenentatge cooperatiu.
27 / setembre / 2017

Des del Blocdepares us animem a assistir a la conferència inaugural “Normes i límits per a infants i adolescents a l’escola i a casa” del nou curs de les escoles de Gironella a càrrec d’Eva Bach, el dijous dia 21 de setembre a les 19:00.

Eva Bach és una de les pioneres en la introducció de l’educació emocional i el creixement personal en els àmbits educatiu i familiar a Catalunya i en algunes altres comunitats Autònomes de l’Estat Espanyol. L’apassionen l’educació i les relacions humanes, i treballa per desenvolupar noves formes de comunicació que obrin els cors, que resultin balsàmiques i tranquil·litzadores, que afavoreixin una comprensió més profunda d’un mateix i dels altres, i que extreguin el millor de cada ser humà per posar-ho al servei d’un bon futur personal i col·lectiu

No us ho perdeu, segur que gaudireu molt de tot el que explicarà. Ens veiem a Gironella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *