TED: 5 passos per aconseguir els teus somnis

Xerrades TED: Com educar sense premis ni càstigs!
20 / juny / 2017
Sis errors en l’educació de la canalla que dificulten el seu aprenentatge
10 / juliol / 2017

Ha arribat l’estiu i és temps per relaxar-se i somiar. Per això, durant aquest cap de setmana us proposem que visualitzeu aquest fantàstic vídeo TED del Nacho Llantada.

Nacho Llantada és un addicte a l’optimisme, músic, conferenciant i atleta, el més important diu és creure en tu, la música el va ajudar a descobrir qui era i a complir els seus somnis.

En aquesta xerrada ens parla de la diferència entre somiar i complir somnis i ens dóna 5 passos per aconseguir-ho:

  • El 1er és prendre consciencia que només depèn de tu, sense excuses, agafar la responsabilitat de treballar pel que desitgem.
  • El 2on pas és visualitzar-te, com em vull veure d’aquí a 10 anys, què vull fer, amb qui vull estar, com vull estar, cal somiar per poder marcar un objectiu i començar. El tren de la teva vida cap a on va?
  • El 3er és enfocar-se en el què volem, programar la teva ment amb l’objectiu, a partir d’aquí és màgia, comencen a aparèixer oportunitats que abans no veies. Com quan decidim quin cotxe volen, en comencem a veure per tot arreu, quan esperem un fill, només veiem dones embarassades.
  • El 4rt, agafar el compromís amb tu mateix i els altres, deixar de pensar i començar a actuar, demà no, ara. Treballa amb tu, els teus hàbits, disciplina de convertir el teu estomac per que vegi els disgustos en oportunitats, la disciplina de llegir, d’aprendre per poder tenir la ment oberta i reaccionar millor, de menjar bé per tenir més energia, treballa més en tu que en cap altra cosa per que els somnis no es busquen, s’atrauen!
  • El 5è, diverteix-te i il·lusiona’t durant el trajecte!

Petits i grans, tots tenim somnis i sempre estem a temps a tenir-los, però començem per imaginar-nos com seria  el món  d’aquí uns anys si tots els nens els integressin aquest sistema des d’ara !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *