Xerrades TED: Com educar sense premis ni càstigs!

Diguem-nos coses boniques!
6 / juny / 2017
TED: 5 passos per aconseguir els teus somnis
7 / juliol / 2017

Benvolguts amics i amigues de Blocdepares !

Qui de nosaltres no ha sentit: no vull tornar a l’escola! I la única resposta que se’ns acut és: és la teva obligació, jo ve que vaig a treballar cada dia! Val la pena escoltar la conferencia per tenir-ne la resposta i agafar-la de “plantilla” per totes les preguntes que moltes vegades, si som sincers, no sabem respondre.

Aquesta és una xerrada que fan Jorge Bucay i Demián Bucay sobre com educar partint de la frase “Con autoridad no se educa, se adiestra”  amb la intenció de fer-nos veure la diferencia entra autoritat i paternitat, aprendre a ser coherents i saber motivar als nostres nens, a estar oberts al que ens ells poden ensenyar, de veure més enllà dels càstigs o premis, saber el que se’n desprèn si utilitzem aquesta tàctica i sobretot, per arribar a fer persones amb ales i ben arrelades a la terra.

Esperem que gaudiu d’una xerrada imprescindible !!!!!

 

 

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *