La conversa impossible

Xerrada: Com acompanyar els infants en un bon ús d’internet i dels mòbils
22 / maig / 2017
Davant el ciberassetjament, cibercriteri
29 / maig / 2017

“Els somnis només es fan realitat si creus en tu mateix”. Amb aquesta frase acaba el vídeo de l’agència italiana Leo Burnett per l’empresa Samsung, en que encoratja els joves a estudiar per arribar a ser allò que somien. Els pares i mares no hem de decidir el futur dels nostres fills/es. Han de ser ells qui agafin les regnes dels seu futur i siguin conscients del que voler fer. Perquè aquesta serà l’única manera que seran feliços. I a vegades prendre aquestes decisions és difícil, ja que implica esforç i constància. Per aquest motiu és important la cultura de l’esforç en els més petits.

No us perdeu aquest vídeo molt curtet on un noi de 19 anys explica que deixarà d’estudiar per treballar al negoci del seu pare, qui pot rebutjar una feina així avui en dia? Dedicar-se al que a ell li agradaria és massa difícil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *