“Chester in Love” amb Eva Hache parlant sobre educació

Taller de “maltractament i comportaments agressius entre alumnes” a Berga
15 / març / 2017
Triar escola: Un repte per a pares i mares
20 / març / 2017

Avui us adjuntem el vídeo d’una entrevista que fa Risto Mejide en el programa Chester in Love de Cuatro a l’humorista Eva Hache sobre l’educació.

Una entrevista distreta i molt interessant, on amb alguns tocs d’humor fan una fotografia molt real i a vegades desconcertant  de la realitat d’educar als fills.

Segons Eva Hache l’educació és el sistema que et fa donar compte de qui ets i quins són els teus talents per ajudar als nens  a ser independents per valer-se per ells mateixos.

Les premisses més importants per educar a un fill són segons ella bàsicament dues:

  • tenir molt temps
  • i una elevada dosis de paciència.

Després  cal saber què realment vol ell i sobretot no jutjar-lo. Ensenyar-lo a transmetre les seves emocions i que sàpiga identificar com se sent. Quan una persona gran cau pel carrer li diem tranquil·la, aixequis que aquí no ha passat res!!! Oi que no? Doncs perquè ho fem amb els nens?

Hache no creu ni en els premis ni en els càstigs, castiguem un nen per haver fet alguna cosa i n’hi prohibim una  altre que no té res a veure, és com si un jugador de futbol que evadeix impostos la justícia el castiga a 3 setmanes sense jugar, què té a veure una cosa amb l’altra? Doncs això és el que fem amb els nens. El que s’aconsegueix és que facin les coses per agradar als altres o per que no els enxampin.

Us animen a veure-la i a treure’n les vostres pròpies conclusions.

No us perdeu aquesta entrevista que podeu veure clicant a :

http://www.cuatro.com/chesterinlove/Charla-completa-Eva-Hache_2_2330505030.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *