El que no veus

Així fa de pare…
3 / març / 2017
No intentis ser qui no ets
13 / març / 2017

Avui volem compartir amb tots vosaltres una animació creada per Elena Zobak Alekperov i Flavia Groba Bandeira, que delata la diferència entre el que exigim als altres i el que fem nosaltres. Moltes vegades ens passa, que com a pares i mares demanem als nostres fills/es que es comportin d’una manera i nosaltres fem la contrària.

El vídeo ens mostra una nena que voldria mirar la tele. Però la mare li porta el violí. Després voldria jugar. Però li planta al davant un taulell d’escacs. L’animació The Right Way ens permet reflexionar sobre què vol dir educar des de la coherència i on ens porta la rigidesa.

Gaudiu-ne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *