FIRA DEL JOC DE BERGA 2016

El Blocdepares és notícia als mitjans de comunicació
29 / novembre / 2016
És qüestió d’actitud
6 / desembre / 2016

Avui us proposem una nova cita amb una fira molt especial i que ja ha arribat a la seva IV edició. Es tracta de la Fira del Joc i de Nadal  de Berga que enguany es celebra el proper dimarts dia 6 de desembre i que vindrà plena de sorpreses, de jocs, de botigues de jocs i de parades de Nadal!!!

Tot seguit us proposem l’escrit del seu bloc perquè sapigueu de que es tracta:

Jugues o et plantes?

Ja hi tornem a ser ! Torna l’hivern, torna el fred i per quart any consecutiu torna la Fira del Joc i de Nadal de Berga, amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb el mateix objectiu de repartir felicitat a tots el qui vingueu en forma de JOC i NADAL!!

Com ja us hem dit els altres anys, tornem a cridar ben fort: JUGUES O ET PLANTES?

En aquesta quarta edició mantenim una estructura de fira que cada cop és menys habitual i tenint com a punt central el JOC i les parades de Nadal al CARRER!. Sempre hem dit que el lloc natural del joc és el carrer i aquest és un dels aspectes destacats, poder passejar per la fira lliurement i jugar tota l’estona que vulgueu!!!

El nostre objectiu continua sent el mateix, busquem que la gent que vingui es DIVERTEIXI, JUGUI I SIGUI FELIÇ!!!!! El joc i l’esperit de Nadal són dos aspectes que sempre han anat de la mà i això ho volem reflectir en una fira que val la pena que gaudiu igual que ho fem els que la organitzem!!!

Aquest any tenim algunes novetats com un espai infantil on els més petits podran jugar amb joguines senzilles però curioses. També hem ampliat l’espai de Jocs Gegants gràcies a Jugajoc, que ens aportarà 4 jocs de taula gegants molt divertits!!

L’altra novetat visual de la fira serà la incorporació de Food Tracks, es a dir, remolcs amb diferents tipus de menjar i beure per poder fer un mos entre joc i joc!

Igual que cada any, trobareu artesans i comerços relacionats amb productes de Nadal i també trobareu botigues de jocs i joguines que us assessoraran sobre com omplir la carta dels Reis Mags amb la seva saviesa lúdica!

Com ja us hem comentat altres anys, repetim una fira que ens apassiona compartir amb tots vosaltres i amb la que busquem la millor manera de repartir felicitat  i que per nosaltres és JUGANT !.

Per tots aquests motius i per molts més que trobareu a la Fira, us convidem el proper dia 6 de desembre a gaudir de la Fira. Tots i totes sereu molt benvinguts i benvingudes a la IV fira del Joc i Nadal de Berga !

NO US HO PODEU PERDRE!!!!!!”

Els organitzadors posaran tot el seu saber perquè la gent pugui gaudir del joc durant tot el dia!!!!!

Si voleu més informació, podeu consultar el seu bloc (https://firadeljocberga.wordpress.com/) o podeu llegir l’article del diari Regió 7 d’avui dijous al següent vincle:

Fira del Joc i Nadal Regió 7

També us adjuntem el cartell per saber horaris i espai:

Jugues o et plantes

Des del blocdepares us animem a que visiteu aquests tipus de llocs ja que la felicitat de tots, grans i petits, està més que assegurada jugant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *