El Blocdepares és notícia als mitjans de comunicació

Jaume Cela: “Els mestres hem de fer bones persones”
25 / novembre / 2016
FIRA DEL JOC DE BERGA 2016
2 / desembre / 2016

Aquest diumenge 27, el Blocdepares va ser notícia al programa 1món.cat que s’emet, cada diumenge a la tarda, per a totes les televisions locals de Catalunya mitjançant La Xarxa (comunicació local).  Dins la secció “Identitats digitals” el programa va voler destacar la tasca duta a terme pel Blocdepares des del 2011.

L’entrevista, realitzada a l’Òscar Garcia (membre del Blocdepares) repassa els seus orígens del bloc, la seva trajectòria, el seu contingut, les seves estadístiques, … però sobretot en destaca la seva vocació per fer de l’educació una eina més fàcil i pràctica per a pares, mares i educadors.

Us adjuntem el link de l’entrevista. No us la perdeu !!!!!!!!!!

Des del Blocdepares volem donar les gràcies a La Xarxa i al programa 1món.cat per donar a conèixer el bloc arreu de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *