“Educar en el asombro” de Catherine L’Ecuyer

Nou projecte Tardes de Joc!
18 / novembre / 2016
Jaume Cela: “Els mestres hem de fer bones persones”
25 / novembre / 2016

educar-asombroCom educar en un món frenètic i hiperexigent? Per respondre a aquesta pregunta avui us fem arribar el llibre: “Educar en el asombro” (Editorial Plataforma Actual) de Catherine L’Ecuyer, que ens han fet arribar les Marta(s). Un best seller que ja va per la seva 18º edició, que ens parla de com aconseguir que els nens i nenes, que després seran adolescents, siguin capaços d’estar quiets observant amb calma el seu voltant, capaços d’esperar abans de tenir, capaços de pensar, amb motivació per aprendre sense por a l’esforç.

Un llibre que replanteja l’aprenentatge com un viatge que neix des de l’interior de la persona. Catherine L’Ecuyer ens obra la porta a deixar fluir els nen o nena que portem a dins, però sobretot a deixar que l’infant que tenim al davant es desenvolupi en llibertat.

Per més informació, també us adjuntem el bloc de la seva autora: http://apegoasombro.blogspot.com.es/ en el que trobareu diferents entrevistes i contraportades molt interessant:

I també entrevistes de ràdio i televisió:

  • Entrevista amb Carles Capdevila a TV Ara.
  • Entrevista a RTVE.
  • L’ofici d’educar. Educar en la sorpresa a Catalunya Radio.

Deixeu que us sorprengui  🙂  🙂  🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *