Nou projecte Tardes de Joc!

La taula Montessori: descobreix les tasques que pot fer el teu fill/a sol segons la seva edat
17 / novembre / 2016
“Educar en el asombro” de Catherine L’Ecuyer
22 / novembre / 2016

Aquest proper dissabte 19 de Novembre comença un nou projecte relacionat amb el món del joc de taula a Berga que han anomenat TARDES DE JOC !

La Cia de Jocs l’Anònima (ideòloga de la Fira del Joc de Berga entre altres) i la botiga Jugajoc de Berga juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga pretenen acostar encara més el joc de taula a Berga i potenciar tots els aspectes positius que ens planteja el joc a través de trobades mensuals d’una tarda de dissabte al mes on tothom qui vulgui podrà venir a jugar a jocs de taula !

La idea, que comença aquest dissabte és anar adaptant la tarda de jocs al que la gent demani ! Això va directament lligat a altres proves pilot de nits de jocs que s’han fet a Berga i que han agradat molt ! Per aquest motiu, Jugajoc i Cia de jocs l’Anònima han cregut oportú iniciar aquest projecte!

En resum, una tarda de dissabte de cada mes tindreu l’oportunitat de jugar a jocs de taula que porten ells o que podeu portar vosaltres de casa i als que encara no sabeu com es juga perquè us ho expliquin !!!! A través de les xarxes podreu saber quins dies es fa aquesta activitat i des de blocdepares us proposarem el calendari quan el tinguem!

Des del blocdepares estem encantats d’iniciatives tant interessants com aquesta per potenciar el joc, la diversió, la sociabilitat i altres aspectes que ens fan millors persones i més feliços !!

Si voleu tota la informació de l’activitat de demà, ho podeu fer clicant el següent enllaç!

tardes-de-joc

 

play-stone-1744638_1920

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *