Menuari: S’han acabat les discussions a l’hora de sopar !!!

Mama ! Papa! Tinc por !!!
27 / octubre / 2016
Vull les joguines a lloc !!!
4 / novembre / 2016

Què fem avui per sopar?

Aquesta pregunta esdevé per a moltes famílies un maldecap diari, i massa sovint la resposta passa per menjars repetitius o precuinats. Per facilitar l’organització familiar i a més mantenir una dieta saludable i equilibrada, es presenta en societat una eina batejada amb el nom de Menuari.

El Menuari us ajudarà a planificar els àpats de tota la setmana. La solució per a tots aquells pares i mares que tenen cura de l’alimentació dels seus fills. S’han acabat les discussions a l’hora de sopar. Pacteu el menú amb antelació i planifiqueu la compra.

El Menuari permet organitzar els àpats principals del dia (dinar i sopar) per a tota la setmana seguint els criteris de la dieta mediterrània, i sobretot compta per fer-ho amb la complicitat i implicació dels fills per a que coneguin la diversitat de la nostra alimentació i aprenguin a gestionar la freqüència amb la que cal consumir els diferents grups d’aliments com si fos un joc.

El projecte ha comptat amb l’assessorament de la Fundació Alícia i el suport de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El resultat és una eina fàcil, didàctica i divertida que consta d’una caixa per a receptes, un llibre amb consells nutricionals i receptes pràctiques per a fer cada dia, una pissarra imantada amb els espais per als àpats de cada dia de la setmana, un retolador per a pissarra i 28 peces imantades que representen els diferents grups d’aliments que conformen la dieta mediterrània: farinacis, hortalisses, ous, carn vermella, llegums, carn blanca, peix blanc i marisc i peix blau.

Menuari

Font: Menuari i Web Faros: http://faros.hsjdbcn.org/ca/noticia/neix-menuari-eina-planificar-menus-setmanals-equilibrats-com-joc-familia

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *